India

In India heeft Loukas Foundation een opmerkelijke impact gehad op duizenden mensen die openstaan voor het Christelijke geloof. We zijn getuige geweest van een enorme openheid en acceptatie van de boodschap van hoop en liefde uit de Bijbel.

Onze inspanningen om Bijbels uit te delen zijn vruchtbaar geweest, maar vooral de sleutelhanger met de QR-code heeft een grote aantrekkingskracht gehad onder de mensen. In een land waar het internet wijdverspreid en goed toegankelijk is, hebben velen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de Bijbel digitaal te lezen via de QR-code.

Het digitale aspect heeft de verspreiding en toegankelijkheid van de Bijbel aanzienlijk vergroot. Mensen hebben gemakkelijk toegang tot de Bijbel in hun eigen taal en kunnen de boodschap vanuit de Bijbel op hun eigen tempo bestuderen en begrijpen.

Het succes van de QR-code sleutelhanger is te danken aan de honger naar geestelijke verrijking en het verlangen om meer te leren over het Christelijke geloof. Het heeft deuren geopend voor diepgaande gesprekken en reflectie over het geloof, wat heeft geleid tot velen die tot geloof komen en hun leven aan Christus toewijden.

Als Loukas Foundation zijn we dankbaar en geïnspireerd door de vruchtbare resultaten in India. We zullen ons blijven inzetten om de boodschap van hoop en liefde uit de Bijbel te blijven verspreiden en een positieve impact te hebben op het leven van mensen in dit prachtige land. Samen met onze partners en de lokale gemeenschappen streven we ernaar om nog meer harten te bereiken en een verschil te maken in het leven van velen in India.

india